Hoidot


GUINOT-HOIDOTDÉTOXYGÈNE

Tykätty Guinot'n hoitouutuus puhdistaa ja tehostaa ihon hapensaantia. Varma valinta kenelle vain - varsinkin väsyneelle, elottomalle, epätasaiselle ja stressaantuneelle iholle. Hoito poistaa toksiineja tehokkaasti eli kaikkea niitä epäpuhtauksia, joita saamme niin sisäilman saasteista kuten pakokaasuista ja siitepölyistä. Myös huonot elintavat ja unenpuute näkyvät ihossamme, ja näiden vaurioiden korjaamiseen tämä hoito toimii erinomaisesti. Iho jää kauniin heleäksi ja kirkkaaksi.

 • Hoidon arvioitu kesto: 1 h
 • Hinta alk. 120,00 €

HYDRADERMIE YOUTH

Yksilöity ihoa nuorentava erikoishoito, joka palauttaa ihon nuorekkutta ja kimmoisuutta taaten kauniin ja vaikuttavan lopputuloksen. Hoito on saatavilla kahdeksana eri versiona riippuen halutusta lopputuloksesta ja tavoitteesta: kosteuttava, puhdistava, silottava, nuorentava, ravitseva, ihon pigmenttejä tasoittava, rauhoittava tai aurinkoon valmistava/korjaava. Hoidon salaisuus on tehokkaassa ionisaatiossa, happiterapiassa ja täydellisen rentouttavassa kasvohieronnassa. 

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h - 1h 30 min
 • Hinta alk. 125,00 € - 150,00 €HYDR
ADERMIE LIFT 

Luvassa välitön kasvojenkohotus! Tämä hoito terävöittää kasvonpiirteitä ja kiinteyttää ihoa 60 minuutissa. Ikääntyessämme käytämme kasvolihaksiamme vähemmän, jolloin myös kasvojen yleisilme latistuu ja iho menettää ryhdikkyyttään. Lifting-hoito stimuloikin kasvojen lihaksia ja vaikuttaa kohottavasti syvällä ihossa, jolloin kasvonpiirteet saadaan selvemmin näkyviin ja kasvot tuntuvat kiinteämmiltä. Hoito päätetään rentouttavaan hierontaan, joka viimeistelee tulokset yhdessä aktiiviaineiden kanssa. 

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h
 • Hinta alk. 125,00 €
 • Sarjahoitona (10 x) 115,00 €/hoito


SUPERIORE KASVOHOITO (HYDRADERMIE YOUTH + LIFT)

Tehokas ja ylellinen yhdistelmähoito, jonka jälkeen ihosi on kuin uusi.  

 • Hinta 180,00 €


AGE SUMMUM

Toiveissa vuosia nuoremmat kasvot? Tämä hoito on kehitetty vastaamaan juuri tähän toiveeseen. Hoito aloitetaan erikoiskuorinnalla, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja auttaa muodostamaan uusia. Ihoon imeytetään uudistavaa Age Summum -seerumia, joka sisältää 56 erilaista aktiiviainesosaa sisältävän yhdisteen sekä puhdasta C-vitamiinia. Hoitoa jatketaan nuorentavalla hieronnalla, johon yhdistetään hyalorinihapolla rikastettua sarjan seerumia. Hoito päätetään elävöittävään Pro-Collagen naamioon, minkä jälkeen iho todellakin hehkuu nuorekkaana ja kimmoisana. 

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h
 • Hinta alk. 120,00 €/h

HYDRACLEAN

Hellä, syväpuhdistava hoito, joka vaikuttaa yhtäaikaisesti sekä hiki- että talirauhasiin. Hoidon elektrodeja ja lämpöenergiaa hyödyntävä menetelmä poistaa ihosta tehokkaasti toksiineja, talia ja muita epäpuhtauksia. Kasvohieronnan avulla ihoon imeytetään aktiiviaineita, minkä seurauksena iho on kirkas ja raikas sekä vastaanottavainen muille ihonhoitotuotteille. Patentoitu menetelmä. 

 • Hoidon arvioitu kesto: 1 h
 • Hinta 95,00 €

EYE LIFT

Ikääntyminen ja väsymys näkyvät ensimmäisenä silmänympärysalueen ihossa: raskaat silmäluomet, rypyt, turvotus ja tummat silmänaluset. Tämä hoito tekee silloin tehtävänsä ja vähentää ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä iholta uudella ja innovatiivisella tavalla eli stimuloimalla silmänympärysten lihaksia. Hoito viimeistellään antiageing-aktiiviaineita sisältämällä naamiolla, jonka jälkeen silmistä tulee eloisan ja raikkaan näköiset. Silmänympärysalue on kohottunut ja rypyt ovat vähentyneet. 

 • Hoidon arvioitu kesto: 45 min
 • Hinta 89,00 €
 • Sarjahoitona (5 x) 75,00 €/hoito

HYDRA PEELING

Tämä hoito on täydellinen vaihtoehto kemialliselle kuorinnalle. Guinot kehitti Hydra Peeling -hoidon vähentääkseen ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia sekä parantaakseen ihon ulkonäköä. Hoito tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa, ja sopii siksi myös herkemmälle iholle. Kuorinnan jälkeen kasvoille tehdään elvyttävä hieronta, joka tehostaa solujen uusiutumista ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Tulokset? Ihosi näyttää kuin uudelta! Hoito päätetään rauhoittavaan ja raikastavaan naamioon. 

 • Hoidon arvioitu kesto: 1 h
 • Hinta alk. 120,00 €


PINNOITUSHOIDOT

phformula

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen hoitolasarja, joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuotojen tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokaaseen muodostumiseen.V.I.T.A.C. Pinnoitushoito 

Kirkastaa ja raikastaa ihoa.

Lähes jokaiselle ihotyypille soveltuva pinnoitushoito. C-vitamiinipinnoitus on miellyttävä, nopea ja tehokas toimenpide. C-vitamiinin (askorbiinihapon) kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan.

 • Hinta alk. 100,00 €


A.G.E. Pinnoitushoito 

Silottaa ja tasoittaa ihoa.

Aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnattu pinnoituskokonaisuus silottaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä sekä aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista. A.G.E. -hoidoissa on mahdollista käsitellä ihoa useammilla happokerroksilla – myös paikallisesti, esimerkiksi erityisen häiritsevien alueiden kohdilta.

Hoidossa stimuloidaan kollageenin tuotantoa ja silotetaan pinnallisia valovanhenemisesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Elastiinisäikeet elpyvät ja samalla kosteutetaan ihoa. Hoidossa käytettävällä liuoksella edistetään ihossa olevaa solun ulkoista soluväliainetta.

Aktiiviaine vähentää eheyden haihtumista, joka aiheuttaa ryppyjä, ihon veltostumista sekä huisverisuonten laajentumista. Liuos edistää solujen monistumista ja toimii antioksidanttina sekä nopeuttaa haavojen parantumista. Hoitona käytetty AGE/ACNE -yhdistelmää. Juonteet suun- ja nenänpielessä madaltuvat, ihonväri tasoittuu ja ihohuokoset pienentyvät.

 • Hinta 126,00 - 160,00 €M.E.L.A. Pinnoitushoito

Tasoittaa ihon sävyä ja napakoittaa.

Pigmentoituvalle, kirjavan sävyiselle iholle erityisesti soveltuva M.E.L.A. -pinnoitushoito sisältää ainutlaatuisen happopinnoitusnaamion, jonka vaikutusaikaa säätelemällä hoidosta saadaan eri voimakkuuksia. Hoito supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta napakan tuntuisen.
Antioksidanttinen vaikutus. Ehkäistään tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä – tyrosinaasi toimii katalysaattorina tyrosiinin ja melanosomin muodostumisessa lisäten tumman pigmentin syntymistä. Samalla estetään ihon veltostumista sekä hiusverisuonten laajentumista.

 • Hinta 130,00 - 150,00 €A.C.N.E. Pinnoitushoito

Puhdistaa ja hillitsee tulehdusta.

Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut pinnoitushoidot puhdistavat, normalisoivat ihon toimintaa ja hillitsevät sekä ehkäisevät ihossa olevia tulehduksia. Pinnoitushoitosarjalla saadaan vakuuttavia, näkyviä tuloksia vaikean, jopa kystisenkin aknen hoidossa. Hoidossa käytetään aineita, jotka imeytyvät hitaasti ihoon kosteuttaen sitä, mutta samalla vähentäen ja estäen mikrobien kasvamista ja leviämistä ihohuokosessa. Hoidolla on kevyt kuoriva vaikutus. Hoidossa käytetään liuosta, joka auttaa rikkoen solujen välisiä sidoksia ja samalla edistäen ihoa kuorivaa vaikutusta. Aknearvet vaalenevat, ihon rasvaisuus helpottuu, tulehdusta lisäävä mikrobikasvusto vähenee.

 • Hinta 80,00 - 140,00 € C.R. Pinnoitushoito 

Rauhoittaa, palauttaa ihon toimintaa.

Herkälle, punoittavalle ja reagoivalle iholle tarkoitettu tarkoitettu pinnoitushoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreaktioita. Hoito sopii mainiosti myös rocasceaan (ruusufinniin) taipuvaisen ihon hoitoon. Ehkäisee punoitusta ja lehahtelua, parantaa ihon luonnollista suojamekanismia. Edistetään rosaceaan taipuvaisen ihon bakteerikannan tasapainottumista parantaen ihon omaa vastustuskykyä. Lievästi keratolyyttinen vaikutus.

Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta. Hoitava liuos sisältää mm. retinolia, joka parantaa ihon omaa vastutustuskykyä. Heikentynyt vastustuskyky on yksi herkästi reiagoivan ihon ongelmia. Hoitava liuos hajoittaa solujen välisiä siteitä ja helpottaa kuolleiden ihosolujen pois kuorimista.

 • Hinta alk. 80,00 €


 

  JOTAIN UUTTA KASVOILLENI?

   

  V Carbon on järjestelmä, joka toimii tehokkaasti ikääntymistä vastaan. Hoidolla on silminnähden kohottava vaikutus ja riippuen asiakkaan tarpeista, aktiivihiilen kuuluisien ominaisuuksien ansiosta hoidon avulla voidaan toteuttaa keskisyvä tai syvä kuorinta. 


  Antiaging-kuorinta aktiivihiilellä 

  Hoito vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä, tiivistää laajentuneita ihohuokosia, vähentää aknea, arpeumia ja aknen jälkeisiä värimuutoksia. Se myös poistaa kuollutta solukkoa ihon pintakerroksista, stimuloi kollageenin kasvua, parantaa ihotekstuuria ja puhdistaa huokosia vähentäen mustapäitä ja valkopäitä. Hoito on nopea ja tehokas - sopii kiireisellekin kaunistautujalle! 

  • Hinta / kasvot 120,00 € /kasvot ja kaula 150,00 € / kasvot, kaula ja dekoltee 180,00 €
  • Hoidon kesto 30-60 min. 


  V Metall skin system

  Hopeaa, platinaa ja timantteja kasvoille! Kyllä kiitos! Ihon välitön kirkkaus ja pehmeys sekä hoitosarjan jälkeen kohonneet kasvonpiirteet ovat V Metall ski system -kasvohoidon tuloksia. Antiage-hoitona nopea ja tehokas salainen ase esimerkiksi juhliin valmistauduttaessa. Kallisarvoiset ainesosat kohottavat ja kirkastavat. Helix Aspersa -etanauute ja lämpöreseptoreita stimuloivat molekyylit tarjoavat iholle hyperhapetusta ja pehmeyttä, lopputuloksena upea detox-vaikutus. 

  • Hinta 135,00 €

  MUUT HOIDOT

  • Kestovärjäys ripsiin tai kulmiin 30,00 € 
  • Kestovärjäys ripsiin ja kulmiin 40,00 € (hoidon yhteydessä 30,00 €)                                                                                                                                                               

  Vartalohoidot

  • Technic Spa -kiinteyttävä vartalohoito 115,00 € (10 x ostajalle yksi kerta veloituksetta)  HOIDOT MIEHILLE

  Vcarbon

  Useimmat hoidot sopivat erinoimaisesti myös miehelle! Hoidoissa huomoidaan miehen ihon vaatimukset ja toteutetaan laadukkaiden sarjojemme tuotteilla, jotka on kehitetty erityisesti miehen iholle sopiviksi. 


  LAHJAKSI AIKAA ITSELLE

  lahjakortti

  Yllätä läheisesi tai mielitiettysi ja hanki lahjakortti Adelein-hoitolaan! Ylellisesti pakatut lahjakorttimme voit valita haluamallesi summalle ja lahjansaaja voi käyttää sen haluamaansa hoitoon tai hoitoihin.