Kauneushoitola Adelein - tehoa ja tuloksia ilman täyteaineita

Juonteet, jotka tekevät ilmeen väsyneeksi? Ruusufinni kukkii? Oli ihohuolesi mikä tahansa ja etsit huipputasoista ihonhoitoa tai vain täydellistä hemmottelua rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, virolaisen Merle Viktorovin kauneushoitola Adelein on oikea valinta

Kun astut sisään kauneushoitola Adeleiniin Helsingin Herttoniemenrannassa, voit huokaista tyytyväisenä, koska etsimisen aika on vihdoin ohi. GUINOT-kauneushoitolana yli kaksikymmentä vuotta toiminut hoitola on uuden yrittäjän, diplomikosmetologi Merle Viktorovin, taitavissa käsissä valloittanut niin vanhat kuin uudet asiakkaat.

Merleä voi syystä kutsua Viron lahjaksi suomalaiselle kauneudenhoidolle. Huippukosmetologikoulun käyneenä ja naapurimaan kauneuskäsityksen itseoikeutettuna lähettiläänä hän tietää, mistä todellinen kauneus kumpuaa: kokonaisvaltaisesta ja säännöllisestä ihonhoidosta, terveellisestä ravinnosta ja riittävästä levosta. Merle ei usko täyteaineisiin, joilla rypyt oikenevat hetkellisesti, vaan kauniisti ikääntyvään ihoon, jonka kantaja tuntee omakseen. Terve iho hehkuu, voi hyvin ja toimii optimaalisesti.

Guinot, ranskalaisnaisten salainen ase

Tänä päivänä iho on kovilla, kiire, päätetyöskentely, stressi ja epäsäännölliset ruokailuajat näkyvät lähes jokaisen kasvoilta. Harva nainen on saanut geenien lottovoiton, jonka turvin pärjäisi ilman ammattimaista ihonhoitoa. Eivät edes ranskattaret (joiden näennäisen huoleton kauneus herättää ihastusta). Salainen ase on olemassa, ja se löytyy kauneushoitola Adeleinista.

Guinot on Ranskan johtava ammattikosmetiikkasarja, ihonhoidollisten innovaatioiden ja tuloksekkaiden kauneushoitolahoitojen edelläkävijä. Sen perusti vuonna 1963 ranskalainen kemian insinööri René Guinot. Monsieurin käsistä syntyi myös maailman ensimmäinen ihohoitolaite, Hydradermie. Guinot’n tutkimus- ja kehitystyö on vertaansa vailla ja hoitoja tehdään ainoastaan Guinot-kauneushoitoloissa, joista voi hankkia myös brändin kotihoitotuotteet.

***

Merle puhuu täydellistä suomea sekä sulavasti englantia ja ranskaa, sekä tietenkin viroa. Lämpimästi tervetuloa! 

Kauneudenhoitopalvelumme
Asiakkaamme kertovat

"Ihoni on pintakuiva ja herkkä. Merleä suositeltiin minulle ja olin kasvohoitoon todella tyytyväinen. Sain hehkua ja kosteutta selkeiden kotihoito-ohjeiden kera. Suosittelen ilolla Merleä." -Salla, 31v.

"Merle on huikea ammattilainen. Merlen otteesta huomaa, että hän todellä välittää asiakkaistaan ja tekee upeaa jälkeä.. laadukkaat Guinot tuotteet ovat piste iin päälle. Hoidot ovat tehokkaita ja asiakkaana tuntuu hyvältä, kun hoito on valittu juuri itselle ja omaan tilanteeseen sopivaksi. Olen käynyt kasvohoidoissa 20 vuoden aikana ympäri maailmaa ja Merle on vain yksinkertaisesti paras. Lämpimät suositteluni." -Emmi, 38v

”Eksyin sattumalta Merlen luokse ottamaan kestovärin ripsiin ja kulmiini ennen lomareissua. Seuraavana aamuna seisoin ovella valmiina vielä kasvohoitoonkin. Sen jälkeen olen käynyt Merlellä noin kerran kuukaudessa. Merle on huippuammattilainen, jollaista en ole tavannut toista. Hän tekee työnsä pieteetillä ja ammattiylpeydellä! Guinot on loistava kosmetiikkasarja, jota suosittelen niin ikään lämpimästi.” – Sanna, 43 v.

"Käynti Merlen luona on aina virkistävä hemmotteluhetki, jonka vaikutukset näkyvät ja tuntuvat ihossa. Lisäksi kasvohoidoista on ollut minulle paljon hyötyä kärsittyäni kuukausia kasvohalvauksesta; lämpö- ja lymfahoito sekä kasvohieronta poistivat turvotusta ja toivat helpotusta kasvojen kireyteen, ja lift-hoidolla halvaantuneet lihakset saivat kaipaamansa aktivoimista ja liikettä." - Pia S, 46v.

Master colors -meikit

Masters Colors on Guinot-konserniin kuuluva laadukas meikkisarja

Guinot

Guinot on jo 40 vuoden ajan onnistunut olemaan aikaansa edellä, kiitos pitkälle viedyn tutkimustyön ja alan uusimman teknologian, puhtauden ja turvallisuuden.

pHformula

pHformula on moderni hoitolasarja, jossa yhdistyvät kosmeettiset ja lääketieteelliset hoitomuodot.