Hoidot


GUINOT -HINNASTO

Lue lisää Guinot -hoidoista

HYDRADERM CELLULAR ENERGY YOUTH

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h - 1h 30 min
 • Hinta: 109,00 €/h             140,00 €/1h 30 min

HYDRADERM CELLULAR ENERGY SUPERIOR

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h 30 min
 • Hinta: 169,00 €

HYDRADERM CELLULAR ENERGY LIFT

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h
 • Hinta: 115,00 €
 • Sarjahoitona 10-12 käsittelyä: 90,00 €/käsittely

AGE SUMMUM

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h
 • Hinta: 106,00 €/h

BEAUTÉ NEUVE- uudistava kuorintahoito

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h
 • Hinta: 106,00 €/h

LIFTOSOME

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h
 • Hinta: 106,00 €/h

AROMATIC FACE - AROMAATTISTEN ÖLJYJEN TAIKAA

 • Hoidon arvioitu kesto: 1h
 • Hinta: 106,00 €/h

HYDRACLEAN

 • Hoidon arvioitu kesto: 30 min
 • Hinta: 55,00 €/30 min

HYDRADERMIE LIFT YEUX

 • Hoidon arvioitu kesto: 45 min
 • Hinta: 85,00 €/45 min
 • Sarjahoitona 4-6 hoitoa, 2 kertaa viikossa: 69,00 €/hoito

PINNOITUSHOIDOT

phformula
- Optimaalisia tuloksia

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen hoitolasarja, joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuotojen tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokaaseen muodostumiseen.V.I.T.A.C. Pinnoitushoito 

Kirkastaa ja raikastaa ihoa.

Lähes jokaiselle ihotyypille soveltuva V.I.T.A.C. C-vitamiinipinnoitus on miellyttävä, nopea ja tehokas toimenpide. C-vitamiinin (askorbiinihapon) kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan.

 • Hinta: 80,00 €

A.G.E. Pinnoitushoito 

Silottaa ja tasoittaa ihoa.

Aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnattu pinnoituskokonaisuus silottaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä sekä aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista. A.G.E. hoidoissa on mahdollista käsitellä ihoa useammilla happokerroksilla – myös paikallisesti, esimerkiksi erityisen häiritsevien alueiden kohdilta. Stimuloidaan kollageenin tuotantoa ja silotetaan pinnallisia valovanhenemisesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Elastiinisäikeet elpyvät ja samalla kosteutetaan ihoa. Hoidossa käytettävällä lioksella edistetään ihossa olevaa solunulkoista soluväliainetta Aktiiviaine vähentää eheyden haihtumista, joka aiheuttaa ryppyjä, ihon veltostumista sekä huisverisuonten laajentumista. Luios edistää solujen monistumista ja toimii antioksidanttina sekä nopeuttaa haavojen parantumista Hoitona käytetty AGE/ACNE -yhdistelmää. Asiakkaan juonteet suun- ja nenänpielesssä pienentyneet, ihonväri tasoittunut ja ihohuokoset pienentyneet

 • Hinta: 90,00 - 130,00 €

M.E.L.A. Pinnoitushoito

Tasoittaa ihon sävyä ja napakoittaa

Pigmentoituvalle, kirjavan sävyiselle iholle erityisesti soveltuva M.E.L.A. pinnoitushoito sisältää ainutlaatuisen happopinnoitusnaamion, jonka vaikutusaikaa säätelemällä hoidosta saadaan eri voimakkuuksia. Supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta napakan tuntuisen.
Antioksidanttinen vaikutus. Ehkäistään tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä – tyrosinaasi toimii katalysaattorina tyrosiinin ja melanosomin muodostumisessa lisäten tumman pigmentin syntymistä. Samalla estetään ihon veltostumista sekä hiusverisuonten laajentumista.

 • Hinta: 99,00 - 120,00 €

A.C.N.E. Pinnoitushoito

Puhdistaa ja hillitsee tulehdusta

Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut pinnoitushoidot puhdistavat, normalisoivat ihon toimintaa ja hillitsevät sekä ehkäisevät ihossa olevia tulehduksia. Pinnoitushoitosarjalla saadaan vakuuttavia, näkyviä tuloksia vaikean, jopa kystisenkin aknen hoidossa. Hoidossa käytetään aineita, jotka imeytyvät hitaasti ihoon kosteuttaen sitä, mutta samalla vähentäen ja estäen mikrobien kasvamista ja leviämistä ihohuokosessa. Hoidolla on kevyt kuoriva vaikutus. Hoidossa käytetään liuosta, joka auttaa rikkoen solujen välisiä sidoksia ja samalla edistäen ihoa kuorivaa vaikutusta. Aknearvet vaalenevat, ihon rasvaisuus helpottuu, tulehdusta lisäävä mikrobikasvusto vähenee.

 • Hinta: 80,00 - 110,00 € 

C.R. Pinnoitushoito 

Rauhoittaa, palauttaa ihon toimintaa

Herkälle, punoittavalle ja reagoivalle iholle tarkoitettu iholle tarkoitettu pinnoitushoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreaktioita. Hoito sopii mainiosti myös rocasceaan (ruusufinniin) taipuvaisen ihon hoitoon. Ehkäisee punoitusta ja lehahtelua, parantaa ihon luonnollista suojamekanismia. Edistetään rosaceaan taipuvaisen ihon bakteerikannan tasapainottumista, parannetaan ihon omaa vastustuskykyä. Lievästi keratolyyttinen vaikutus. Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta. Hoitava liuos sisältää mm. retinolia, joka parantaa ihon omaa vastutustuskykyä. Heikentynyt vastustuskyky on yksi herkästi reiagoivan ihon ongelmia. Hoitava liuos hajoittaa solujen välisiä siteitä ja helpottaa kuolleiden ihosolujen pois kuorimista.

 • Hinta: 75,00 €

  PAKETTIHOIDOT

  Kasvo- ja jalkahoito yhdessä. Hydraderm Youth kasvohoito ihotyypin ja asiakkaan toiveiden mukaan, sis. ihon puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Jalkahoidossa huomioidaan jalkojen kunto ja asiakkaan toiveet.

  • Hinta: 205,00 €

  Kasvo-, jalka- ja käsihoito yhdessä. 2 tuntinen from-head-to-toe hoitokokonaisuus on rentouttava ja kokonaisvaltainen kokemus. Hydraderm CELLULAR ENERGY Superior on kaikkea, mitä aikuisen naisen iho vaatii! Siinä yhdistyy Hydradermie-hoidon vaikutukset: dynaaminen ionisaatio, happihoito syvälämpöineen, erikoisampullit sekä upea hieronta Hydralift "kasvojumppaan". Jalka- jaj käsihoidossa huomioidaan jalkojen ja käsien kunto ja asiakkaan toiveet.

  • Hinta: 240,00 €/2h

   

  MUUT HOIDOT

  Arkimeikki 40,00 €

  Iltameikki55,00 €

  Kestovärjäys ripsiin tai kulmiin20,00 €

  Kestovärjäys ripsiin ja kulmiin35,00 €

  Volyymiripsien laitto uudet 125,00 €

  Volyymiripsien huolto alle 3vk60,00 €

  Volyymiripsien huolto alle 4vk70,00 €

  Volyymiripsien huolto alle 5vk80,00 €

  Ripsienpidennysten poisto25,00 €

  Lash lift ja kestovärjäys ripsiin    1h 15min                                                                                                                  65,00€

  Lash lift, kestovärjäys ripsiin ja Lash Botox 1,5h                                                                                                          75,00€

  Lash lift on uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa luonnolliset ripset näyttämään pidemmältä ja kaarevammilta. Käsittelyn aikana ripset taivutetaan silikonityynyn päälle yksitellen, minkä jälkeen ripsiin levitetään kestotaivutusaineet. Sen jälkeen ripset kestovärjätään. Taivutus kestää ripsissä keskimäärin 6 viikkoa, riippuen ripsen elinkaaresta.

  Lash liftin yhteydessä suositellaan myös lash botox käsittely. Lash botox on keratiininaamio, joka vahvistaa ja ravitsee omia ripsiä.

  Saunomista, uimista ja ripsien kastelua tule välttää 24h käsittelyn jälkeen.

        

  Sokerointi

  Sääret tai reidet40,00 €

  Sääret ja reidet 65,00 €

  Kainalot 25,00 €

  Käsivarret 30,00 €

  Bikinilinja 30,00 €

  Rinta tai selkä 35,00 €

  Sääret ja kainalot 55,00 €

  Sääret, kainalot ja bikini 80,00 €

  Sääret, reidet ja bikini 80,00 €


  Muut vartalohoidot

  Kokovartalokuorinta 45,00 €

  Kokovartalohieronta 65,00 €

  Kuumakivihieronta 78,00 €

  Vartalokuorinta ja hieronta 85,00 €

  Technic Spa kiinteyttävä vartalo hoito 89,00 €

  Technic Spa -hoito kasvohoidon yhteydessä 55,00 €

  Technic Spa saunanaamiolla 120,00 €