Guinot


 

HYDRADERM CELLULAR ENERGY YOUTH

Kasvohoitojen supertähti on syntynyt! Pysyäkseen ihonhoidon edelläkävijänä Guinot kehittää jatkuvasti entistä tehokkaampia ja miellyttävämpiä hoitomenetelmiä. Uudistunut kasvohoito mahdollistaa entistä tehokkaamman aktiiviaineiden imeytyksen! Dynaamisen ionisaation avulla ihoon saadaan imeytettyä entistä tehokkaammin kasviperäisiä aktiiviaineita. Ihon ikääntyessä solujen uudistuminen hidastuu, iho menettää kiinteyttään ja juonteet lisääntyvät. Uudistuneessa dynaamisessa ionisaatiossa maksimoidaan aktiivi-aineiden kulkeutuminen syvälle ihoon ja lisätään solujen liikehdintää. Hoidossa annetaan väsyneille ihosoluille energiaa aktivoimalla solutoimintaa, jolloin iho saa nuorekkuutensa takaisin. Näin luodaan säteilevämpi, terveempi iho!

Lisäksi hoidon lämpö-energia vaiheessa lisätään iho happipitoisuutta. Mikroverenkierto paranee ja kuona-aineet poistuvat, jolloin iho on raikkaampi ja heleämpi! Hoito suunnitellaan aina ihosi ihosi yksilölliset tarpeet huomioiden. Imeytettävät hoitogeelit valitaan ihon tarpeen mukaan kosteusköyhälle iholle, kuivalle, rasvaiselle, pigmenttihäiriöiselle, tai ikääntyvälle iholle. Hoito sisältää puhdistuksen ja kuorinnan, dynaamisen ionisaation, happiterapian tehostettuna lämpökäsittelyllä, rentouttavan hieronnan   sekä tehostavat  ampullit. Hoitovaikutuksen viimeistelee naamiot silmänympärysiholla sekä kasvoilla ja kaulalla.

Hoidon arvioitu kesto: 1h - 1h 30 min
Hinta: 109,00 €/h     140,00 €/1h 30 min

HYDRADERM CELLULAR ENERGY SUPERIOR

Hoidon vaikutukset ovat upeat! Hoito voidaan tehdä yksittäishoitona  tai useamman hoidon sarjana.Sähköinen lymfan avaus saattaa nesteet ja kuona-aineet liikkeelle. Jumpassa kasvojen ja kaulan isot lihakset käsitellään kukin vuorollaan, jolloin käsittelyn voimakkuutta ja kestoa voidaan säädellä jokaisen lihaksen kohdalla.

Hoidon arvioitu kesto: 1h 30 min
Hinta: 169,00 €

 

HYDRADERM CELLULAR ENERGY LIFT

Hydralift hoidossa yhdistyy lymfaattinen hoitovaikutus kasvoja uudelleen muotoilevaan kasvojumppaan. Sähköinen lymfan avaus saattaa nesteet ja kuona-aineet liikkeelle. Jumpassa kasvojen ja kaulan isot lihakset käsitellään kukin vuorollaan, jolloin käsittelyn voimakkuutta ja kestoa voidaan säädellä jokaisen lihaksen kohdalla.

Hoidon arvioitu kesto: 1h
Hinta: 115,00 €
Sarjahoitona 10-12 käsittelyä: 90,00 €/käsittely

 

AGE SUMMUM

Erityisesti suunniteltu hoito ikääntymisen merkkeihin sekä kasvojen juonteille ja rypyille. Intensiivisen tehokkkat vaikuteaineet: 1g puhdasta C-vitamiinia, Hyaluronihappo ja Lfe Cellular Medium elyvttävät ihoa voimallisesti, kosteuttavat ja tasoittavat ilmejuonteita ja-ryppyjä. Hoito sisältää ainutlaatuisen kiinteyttävän erikoishieronnan. Tuloksena äärettömän kirkas, tasainen ja kiinteä iho! Hoito suositellaan otettavan 3 hoidon sarjahoitona (1 hoito viikossa).

Hoidon arvioitu kesto: 1h
Hinta: 106,00 €/h

 

BEAUTÉ NEUVE- uudistava kuorintahoito

Hoidon kulku on entistä tiiviimpi ja tehokkaampi. Sopii erityisesti väsuneelle, stressaantuneelle ja vanhentuneelle iholle. Hedelmähappoja sisältävä kuorinta poistaa hellävaraisesti kuolleen solukon, jolloin iho uudistuu nopeammin ja iho hengittää paremmin. Hoito vahvistaa ihon omaa hydrolipidistä vaippaa, kirkastaa pigmenttiä, tasoittaa ryppyjä ja kosteuttaa ihoa. Puhdas c-vitamiini stimuloi myös kollageeni-synteesiä. Lopputuloksena raikas, puhdas, kiinteä iho! Hoito voidaan tehdä yksittäishoitona tai kolmen hoidon sarjahoitona.

Hoidon arvioitu kesto: 1h
Hinta: 106,00 €/h

 

LIFTOSOME

Liftosome kasvohoito on kehitetty erityisesti aikuisen naisen ihonhoitoon liittyviä tarpeita silmällä pitäen. Appelsiini- ja ginsenguutetta sisältävä lämpönaamio aktivoi ihosolujen uusiutumista ja palauttaa ihon joustavuuden. Liftosome hoito palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyden ja ryhdin! Hoidon jälkeen iho on tasaisempi, kasvot ovat rentoutuneet ja myös näyttävät nuoremmilta. Parhaiten Liftosome hoidon vaikutus on kolmen hoidon sarjahoitona ( yksi hoito / viikko).

Hoidon arvioitu kesto: 1h
Hinta: 106,00 €/h

 

AROMATIC FACE - AROMAATTISTEN ÖLJYJEN TAIKAA

Aromatic hoito tarjoaa syvällisen hyvinvointi-kokemuksen, jossa eteeristen öljyjen hyvät ominaisuudet yhdistyvät stressiä poistavaan erikoishierontaan. Hoidon päättää kirkastava, virkistävä ja kosteuttava aromaattinen naamio. Tuloksena on rentoutuneet piirteet, kirkas, kaunis ja samettinen iho.

Hoidon arvioitu kesto: 1h
Hinta: 106,00 €/h

 

HYDRACLEAN

Kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean-lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. Voidaan yhdistää myös muihin Guinot hoitoihin.

Hoidon arvioitu kesto: 30 min
Hinta: 55,00 €/30 min

 

HYDRADERMIE LIFT YEUX

Hydralift-silmänympärysihon hoito keskittyy tummuuden, turvotuksen sekä väsymyksen hoitoon. Silmänympärysihon pienet rypyt ja juonteet madaltuvat. Otsan poimut silenevät, kulmakarvat kohoavat, "raskas" katse kevenee.

Hoidon arvioitu kesto: 45 min
Hinta: 85,00 €/45 min
Sarjahoitona 4-6 hoitoa, 2 kertaa viikossa: 69,00 €/hoito

 

Katso kaikkien hoitojen hinnat